4 λόγοι για να επισκεφτείς τη Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι!

lca1

Η Λάρνακα, μια από τις παραλιακές επαρχίες της Κύπρου έχει να προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους επισκέπτες της. Αν θες να μάθεις γιατί, τότε διάβασε πιο κάτω!

  1. Παραλίες

lca1

Η Λάρνακα αποτελεί έναν καλοκαιρινό προορισμό για την Κύπρο και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τις όμορφες  παραλίες της. Οι Φοινικούδες, το Makenzy που είναι βραβευμένη παραλία με γαλάζια σημαία και τα Περβόλια αποτελούν τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης.

  1. Περιοχή Makenzy

lca3

Το Makenzy πέρα από την παραλία προσφέρει τη δυνατότητα στον  επισκέπτη να απολαύσει τον καφέ, το φαγητό αλλά και το ποτό του δίπλα στο κύμα. Φιλανθρωπικά αλλά και καλλιτεχνικά events που πραγματοποιούνται προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες στα μοντέρνα μαγαζιά.

  1. Νυχτερινή διασκέδαση

lca4

Επιπλέον, η Λάρνακα προσφέρει βραδιές διασκέδασης στα στενά σοκάκια της πόλης αλλά και παραλιακά. Μουσικές σκηνές, μπαράκια και clubs δίνουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει  διαφόρων ειδών μουσική.

  1. Το παγωτό του Πίριλλου!

lca5

Αποτελεί το αγαπημένο παγωτό πολλών πολιτών της Λάρνακας αφού φτιάχνεται με παραδοσιακή συνταγή στην οικογενειακή επιχείρηση Πίριλλος. Η ποικιλία που υπάρχει από 24 γεύσεις, ανάμεσά τους πιο ιδιαίτερες αλλά και νηστίσιμες  μπορούν να ικανοποιήσουν τις γευστικές επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το παγωτό του Πίριλλου, επισκέψου ένα από τα 8 καταστήματα στη Λάρνακα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.