About Bakery

m-cup-and-logo

Ιστορικό

Η εταιρεία ΣΑΒΒΑΣ Μ. ΠΙΡΙΛΛΟΣ ΛΤΔ ιδρύθηκε στο Κίτι, το 1930 από τον παππού Σάββα Πύριλλο. Αρχικά, ήταν μόνο φούρνος παραγωγής ψωμιού για τις ανάγκες του χωριού και της επαρχίας. Γινόταν κατοίκον διανομή όπου οι πελάτες μπορούσαν να πάρουν το ψωμί. Το 1981, αναλαμβάνει την εταιρεία ο γιός του κύριου Σάββα, Μιχάλης όπου και μαζί με την συζυγό του Ελένη αρχίζουν την ανάπτυξη της εταιρείας με νέα προιόντα αρτοποιίας. Με την αύξηση των αναγκών η εταιρεία δημιουργά μεγάλο ιδιόκτητο εργαστήριο Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο Κίτι.

Στη συνέχεια λειτούργησε στο Κίτι το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης ζεστού ψωμιού και ειδών ζαχαροπλαστικής. Το 1999, δραστηριοποιήθηκε και σε άλλες περιοχές με την λειτουργία καινούριων καταστημάτων λιανικής πώλησης ζεστού ψωμιού και ειδών ζαχαροπλαστικής, στην Λαρνακα και επαρχία. Το 2003 εγκαινιάστηκε ακόμα ένα κατάστημα στην Ορόκλινη. Το 2008 εγκαινιάστηκαν άλλα 2 καταστήματα στην Αραδίππου και στις Καμάρες. Το 2011 έχει λειτουργήσει και το νέο κατάστημα στο Γ.Σ.Ζ όπου μαζί εγκαινιάστηκαν και οι ψησταριές της εταιρείας.

Οι ψησταριές όπου λειτουργούν σε 4 καταστήματα της εταιρείας στο νέο Γ.Σ.Ζ, στο κατάστημα Αγ.Αναργύρους, στο κατάστημα Ορόκλινη και στο κατάστημα Κίτι προσφέρουν έτοιμα φαγητά και διάφορα φαγητά σχάρας. Η επιχείρηση φροντίζει να ανανεώνεται διαρκώς, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί πάντα τους υφιστάμενους πελάτες της, αλλά και να ελκύει νέους.

We work all the time with our customers and together we are able to create beautifull and amazing things that surely brings positive results and complete satisfaction.

Κύρια Προιόντα

Τα κύρια προιόντα της επιχείρησης είναι είδη Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, παγωτά, σάντουιτς, σαλάτες και σπιτικό φαγητό. Η εταιρεία ΣΑΒΒΑΣ Μ. ΠΙΡΙΛΛΟΣΛΤΔ κάνει διανομή των Αρτοσκευασμάτων της και σε Υπεραγορές της επαρχίας Λάρνακας. Τα είδη Ζαχαροπλαστικής, τα παγωτά, οι σαλάτες και το σπιτικό φαγητό πωλούνται μόνο στα καταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας.

Share this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn